HVA SKJER

På denne side vil vi forsøke å få inn opplysninger om arrangementer e.l. som vil kunne være av interesse for medlemmene. Vi trenger da hjelp til ajourføring, og tips kan sendes sekretær Svein Bakkom (sbakkom@gmail.com) eller medredaktør for hjemmesidene, Svein Jøsang (sjoesang@online.no).

Link til mange tips om ting å delta på for hyttefolket (pr 27/3-2019):

Samarbeidsmøte om sti- og løypenett i Vågå 1/6-2019

Styret har fått invitasjon til samarbeidsmøte om sti- og løypenett i Vågå.
Møte finner sted 1. juni på Lemonsjøen og styret forsøker å stille med 1-2 representanter.

Vågå-Dågå 2017

Fra Facebook har vi sakset:

Vågå-Dågå 2017!

8.- 11. juni er det nok ein gong duka for Vågå-Dågå. Vågå-Dågå skal vere ei brei mønstring av lokalt nærings-, organisasjons- og kulturliv. Gjennom fire dagar tettpakka program er målet at alle – både eigne innbyggjarar og tilreisande, unge som gamle - skal finne noko interessant å delta på. For å lykkas med dette inviterer vi difor alle til innspel og samarbeid om innhald og gjennomføring av Vågå-Dågå. Har du/di bedrift/lag/organisasjon noko dykk har lyst til å bidra med? Vågå-Dågå er ein fin arena å syne seg fram på.

Denne blide gjengen utgjer årets arrangementskomite, og består av Alida Steinum Brun (ungdomsrådet), Linda Kveen (næringslivet), Jorunn Vesterås (friviljug), Rikard Odnes (Vågå Musikkråd), Mona Sveen (Vågå Idrettsråd) og Tora Sandbu (Vågå kommune). Hovudkomiteen vil i samråd med bidragsytarane og sy saman eit variert Vågå-Dågå program.

Hovudkomiteen håpar å få mange og spenstige innspel – gjerne snarast mogleg!

Kontaktperson:
Tora Sandbu
tora.sandbu@vaga.kommune.no
Tlf 612 93 611/ 99 69 39 21

Handverksveka i Vågå

Og nedenfor link til  og opplysninger om "Handverksveka" i Vågå 26 juni - 1 juli 2017.  SJ

Denne mailen er vidaresendt på vegne av Sofie Kleppe, som står bak Handverksveka i Vågå:

Nyhet! 

 Tradisjonshåndverkere av ypperste klasse inviterer til en serie workshops i Jotunheimen siste uka i juni. 

 26.juni - 1.juli setter setter læremestere/kunsthåndverkere fra øverste hylle setter hverandre i stevne i fjellbygda Vågå, og inviterer til håndverkskurs/workshops innen skinnarbeid, smie, klesdesign og søm, interiørstyling, porselensstøping og trearbeid – i et unikt bygdemiljø omgitt av levende kulturhistorie på alle kanter. Det blir også holdt håndverkskurs for barn – så her kan hele familien delta. 

 På kveldstid inviteres deltakerne på omvisninger i eventyrlige Vågå, med besøk på historiske storgårder, Munch-vandring i sentrum og fotturer i unikt kulturlandskap og selveste Jotunheimen. 

 Les mer om Handverksveka, workshops og kursholdere og påmelding på www.jutulskinn.no/handverksveka

 Velkommen til fjells for inspirerende, lærerike og eventyrlige dager i tradisjonsmekkaet Vågå! 

Del denne siden